Antiek Servies

Vintage Servies Huren uit Muiden verhuurt klassiek servies. Dit servies is bij uitstek geschikt als kerstservies. Het straalt luxe, warmte en gezelligheid uit. Heeft u uw tafel  of buffet gedekt met dit luxe kerstservies, dan pakt u direct de juiste sfeer wanneer uw gasten binnenkomen.

ons klassieke en bijzondere kerstservies

Kerstservies Huren

Ons serviesgoed bestaat uit een verzameling van luxe antiek porselein. Alle items zijn gaaf.

Alhoewel ze onderling van elkaar verschillen hebben ze wel een aantal overeenkomsten. De basis is wit of crème-kleurig porselein, alle items zijn voorzien van een floraal decor en afgewerkt met een zilveren of gouden randje. Mix deze onderdelen, en er ontstaat een feestelijke en luxe match. 

servies huren voor particulieren en bedrijven

Vintage Servies Huren kan gezelschappen tot zo'n 150 personen voorzien van bijzonder kerstservies. Zowel voor diner, een kerstborrel, een High Tea of een receptie. Organiseert u een bedrijfsfeest rond de feestdagen of nodigt u thuis veel gasten uit voor het diner, dan kunnen wij u van het nodige kerstservies voorzien. Maar ook voor een klein familiediner kunt ons servies huren. We hanteren een minimaal orderbedrag van € 50,00 per bestelling (inclusief BTW, exclusief eventuele transportkosten).

Kerstservies Huren
Kerstservies Huren

Kerstservies huren voor ontbijt, lunch, diner of High Tea

Het maakt niet uit voor welke maaltijd u uw gasten wilt uitnodigen. U kunt voor elke gelegenheid Kerstservies huren bij Vintage Servies Huren uit Muiden. U kunt uw bestelling zelf bij ons komen ophalen en weer terugbrengen. Wilt u liever dat wij voor transport zorgen? Ook dat is mogelijk. In beide gevallen doen wij de afwas. Als dat geen zalig Kerstfeest wordt .... 

kerstservies huren
kerstservies huren
kerstservies huren

prijzen kerstservies huren

De prijzen voor het huren van ons servies kunt u vinden in ons prijsoverzicht. Deze prijzen zijn inclusief 21% BTW . En wij doen de afwas.

Het prijsoverzicht geeft u ook een indruk van wat Vintage Servies Huren zoal aan kerstservies kan leveren.

offerte aanvragen

Heeft u belangstelling voor een prijsopgave, vul dan het contactformulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Laat ons dan wat meer weten over het menu en uw gezelschap. Op basis van deze informatie kunnen wij u goed adviseren


Kerstservies Huren