Opening of Receptie

ontvangst met vintage servies

Je genodigden zullen ongetwijfeld blij verrast zijn wanneer je ons vintage servies gebruikt voor het presenteren van je drankjes en hapjes.  

Servies Huren Amsterdam
Vintage Servies Huren
High Tea Servies

aandacht voor detail is aandacht voor je gasten

Met een smaakvolle en feestelijke ontvangst laat je jouw genodigden weten dat je hun komst op prijs stelt. Ontvang je gasten daarom in stijl. Presenteer de koffie, thee, champagne en andere heerlijkheden met ons bijzondere vintage servies. Koffie of thee smaakt nou eenmaal beter als het wordt geserveerd in een prachtig porseleinen kopje. Proosten met een champagneglas dat twinkelt en "plingt" is feestelijker dan met een blank glas dat "plok" zegt.

vintage, klassiek of romantisch servies

Ons vintage servies is op talloze manier inzetbaar. In een klassieke, romantische, bohemien of Ibiza omgeving voelt ons vintage servies zich ook prima thuis.  Het is aan jou in welke sfeer je een opening of receptie wilt neerzetten. Feestelijk en smaakvol zal het in elk geval wel worden.

Vintage High Tea
Vintageserviezenverhuur

prijzen, meer informatie, advies en contact

De prijzen voor het huren van ons servies kun je vinden op onze prijslijst. Weet je niet precies wat je nodig hebt voor je opening of receptie, neem dan contact met ons op. We organiseren al meer dan 20 jaar evenementen waarbij gegeten en gedronken wordt en kunnen je goed adviseren. 

Bruiloft Servies