organiseer zelf een High Tea

Heb je iets te vieren en wil je dat samen met vrienden en familie doen onder het genot van lekker eten en drinken? Denk dan eens aan een High Tea. Geschikt voor alle gelegenheden. Het hele jaar door. Binnen of in de tuin. Je kunt alles van tevoren bereiden en klaarzetten. Zo kun je aandacht besteden aan je gasten en zelf ook genieten van je feest. Een High Tea vindt over het algemeen in de vroege of latere middag plaats. Nachtwerk hoeft het dus niet te worden. 

tips voor je High Tea Party

High Tea organiseren

Vintage Servies Huren

Bij een High Tea zijn niet alleen de gerechtjes belangrijk. Ook de presentatie hiervan vraagt de nodige aandacht. Een mooie, in sfeer gedekte tafel of een sjiek aangekleed buffet zet direct de juiste toon.

 

Vintage Servies Huren heeft alles in huis om van uw High Tea een succes te maken. Van tea-tip tot bord, van serveerschaal tot terrine, van waterglas tot champagnecoupe. En natuurlijk ook de etagère. 

High Tea Organiseren

High Tea organiseren

De High Tea is een uitstekend concept voor een heerlijke brunch of gezellige middag. Zowel bij u thuis als op locatie.

Wilt u de verschillende hapjes en drankjes zelf maken, dan kunt u op internet heel veel leuke, smakelijke en makkelijke recepten vinden.

De meeste gerechten kunt u van tevoren bereiden en klaarzetten. Dat geeft u de ruimte om tijdens uw High Tea aandacht te besteden aan uw gasten.

 

High Tea Thuis

Hoogste Thee Tijden

Een High Tea wordt altijd vroeg of later in de middag gepresenteerd. Het is al uw gasten hiermee duidelijk dat u er geen nachtwerk van wilt maken.

In de regel is iedereen voor het avondeten weer naar huis. Dan kunt u even rustig opruimen en uitblazen.

 

Afwassen hoeft niet. Gebruikt u serviesgoed van Vintage Servies Huren, dan zorgen wij voor de afwas.