High Tea Tijd

De dagen worden korter en de temperatuur buiten daalt gestaag.

De komende maanden kruipen we weer lekker naar binnen en maken het daar gezellig.

Heeft u deze winter iets te vieren of wilt u van de feestdagen een speciale tijd maken, nodig uw vrienden, familie of relaties dan eens uit voor een High Tea. Bij u thuis of op een gezellige locatie.

 

Met heerlijk warme thee (een soepje erbij mag ook), de verschillende hartige en zoete gerechtjes, sapjes en een bubbeltje zult u uw gasten aangenaam verrassen. 

High Tea organiseren

Vintage Servies Huren

Bij een High Tea zijn niet alleen de gerechtjes belangrijk. Ook de presentatie hiervan vraagt de nodige aandacht. Een mooie, in sfeer gedekte tafel of een sjiek aangekleed buffet zet direct de toon.

 

Vintage Servies Huren heeft alles in huis om van uw High Tea een succes te maken. Van tea-tip tot bord, van serveerschaal tot terrine, van waterglas tot champagnecoupe. En natuurlijk ook de etagère. 

High Tea Organiseren

High Tea organiseren

De High Tea is een uitstekend concept voor een heerlijke brunch of gezellige middag. Zowel bij u thuis als op locatie.

Wilt u de verschillende hapjes en drankjes zelf maken, dan kunt u op internet heel veel leuke, smakelijke en makkelijke recepten vinden.

De meeste gerechten kunt u van tevoren bereiden en klaarzetten. Dat geeft u de ruimte om tijdens uw High Tea aandacht te besteden aan uw gasten.

 

High Tea Thuis

Hoogste Thee Tijden

Een High Tea wordt altijd vroeg of later in de middag gepresenteerd. Het is al uw gasten hiermee duidelijk dat u er geen nachtwerk van wilt maken.

In de regel is iedereen voor het avondeten weer naar huis. Dan kunt u even rustig opruimen en uitblazen.

 

Afwassen hoeft niet. Gebruikt u serviesgoed van Vintage Servies Huren, dan zorgen wij voor de afwas.