Vintage Partyservice

Vintage Servies Partyservice

Vintage Servies Huren

Organiseert u een vintage feest waarbij u eten serveert, dan kunt u bij Vintage Servies Huren terecht voor een sfeervol ingedekte tafel of buffet.

Ons bijzondere servies is niet alleen geschikt voor een High Tea. Ook voor andere gelegenheden kunt u vintage servies bij ons huren. Bijvoorbeeld een diner, een brunch, een borrel, receptie of babyshower.

bruiloft servies huren
partyservice

partyservice voor uw vintage feest - advies

U weet misschien zelf al wat u nodig heeft om uw tafel of buffet een vintage look te geven. Bent u er nog niet helemaal uit? Aan de hand van uw programma en menu kunnen wij u adviseren. Zo zijn er verrassende alternatieven voor items die tegenwoordig tot standaard servies behoren, maar vroeger niet gebruikt werden. Voor een toetje bestonden geen kommetjes of glazen. Maar serveer een simpel dessert eens op een diep bord. Maak gebruik van botervloten wanneer u dips en sauzen op tafel zet. 

Luxe Servies Huren
Brocante Servies Huren
Servies Huren Bruiloft

afwassen en bezorgen

Vintage Servies Huren zorgt sowieso voor de afwas. De prijs hiervoor is begrepen in de huurprijzen. U dient het servies wel veegschoon terug te geven (ontdaan van alle etensresten). 

U kunt uw bestelling zelf komen ophalen en weer terugbrengen naar Muiden. Wilt u dat uw bestelling gebracht en opgehaald wordt, dan is dat ook mogelijk. We brengen hiervoor bezorgkosten in rekening. Deze zijn afhankelijk van de afstand tussen het afleveradres en ons adres in Muiden. 

Luxe Servies Huren

prijzen, informatie en contact

De prijzen voor het huren van ons servies kunt u op onze website vinden. Kijk ook eens naar onze voorstellen voor een basisset, die u naar believen kunt aanvullen met losse items. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem gerust contact op, wij adviseren u graag. 

U kunt ons telefonisch, per email en via het contactformulier bereiken.