Bruiloft Receptie

romantische ontvangst voor je bruiloftsgasten

Wil jij je bruiloft vieren in een romantische sfeer, dek dan je tafel of buffet met het romantisch servies van Vintage Servies Huren voor de ontvangst van je bruiloftsgasten. Ons brocante servies is bij uitstek geschikt  voor een romantisch gedekt buffet waarop je gasten de koffie, thee en lekkernijen kunnen vinden. Bij binnenkomst komen ze direct in de sfeer die past bij deze voor jullie zo belangrijke dag  .... romantisch.

Romantisch Servies Huren

bruiloft receptie buffet

Luxe Servies

Vintage Servies Huren heeft alle items in huis voor een romantische receptie op uw bruiloft. Ontvang uw gasten of serveer de bruidstaart geheel in stijl. Voor een ontvangst met koffie, thee en taart hebben we alles in huis voor gezelschappen van 10 tot 75 personen. Wil je weten hoe het werkt? Klik hier. Heb je vragen, neem dan gerust contact op.

bruiloft aan tafel

Romantisch Servies Huren

Wilt u tijdens uw bruiloft tafelen met uw bruiloftsgasten? Dek uw tafel met romantisch servies. Heeft u zelf servies maar niet voldoende items voor uw gezelschap, dan kunt u met ons servies uw tafel aanvullen. Ons vintage servies is bijvoorbeeld goed te combineren met een heel wit servies.


Bruiloft Servies