Reunie organiseren

Wanneer u een reunie wilt organiseren, zorg er dan voor dat alle deelnemers rustig met elkaar bij kunnen praten. U heeft elkaar waarschijnlijk lang niet meer gezien. Iedereen heeft vast een hoop te vertellen. Organiseer bijvoorbeeld een borrel, een buffet of een High Tea. Een passende activiteit voor deze bijzondere gelegenheid.

Reunie organiseren

reunie organiseren met vintage servies

Het bijzondere servies van Vintage Servies Huren past uitstekend bij zo'n gelegenheid. Uw tafel of buffet is feestelijk gedekt en dat schept bij binnenkomst direct de juiste sfeer. Zowel voor een High Tea, een uitgebreide borrel, een buffet of een diner kunt u bij Vintage Servies Huren terecht. 

reunie servies huren

Reunie organiseren

U kunt al het nodige servies voor een geslaagde reünie huren bij Vintage Servies Huren. Ook grotere gezelschappen kunnen we voorzien van alle nodige items. En misschien goed om te weten .... wij doen de afwas. U kunt het servies zelf komen ophalen en terugbrengen. Lukt dat niet, dan zorgen wij voor vervoer. Voor prijzen en hoe het precies werkt klikt u hier

vul uw eigen servies aan

Reunie Organiseren

Reunie organiseren met uw eigen servies. Maar u komt tekort? Dan vullen wij de ontbrekende items aan. Het bijzondere van ons servies is namelijk dat alle items verschillend zijn, maar wel een paar overeenkomsten hebben. Het is gemaakt van porselein, voorzien van een floraal decor en een gouden of zilveren randje. Uitstekend te combineren met bijvoorbeeld een heel wit servies. 


Reunie Organiseren

Vintage Servies Huren - informatie, advies en contact

Weet u niet precies wat u aan serviesgoed nodig hebt? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u aan de hand van meer informatie over uw gezelschap en uw menu goed adviseren. Voor meer informatie en het opvragen van een vrijblijvende offerte kun natuurlijk ook bij ons terecht.