Vintage Servies is Hot

Ben jij ook zo gek op prachtig serviesgoed? Je bent niet de enige. Vintage servies is dan ook steeds minder goed te vinden. En vind je iets moois, dan is de prijs daar meestal ook naar. 

High Tea Servies

niet kopen maar huren

 Wil je voor een speciale gelegenheid je tafel dekken met dit prachtige serviesgoed, dan kun je ook bij ons terecht. Wij verhuren onze collectie en kunnen genoeg leveren voor grotere gezelschappen. Nog een voordeel: wij doen die bewerkelijke afwas. Vintage servies huren? Zo werkt het. 

onze verzameling

Wij van Vintage Servies Huren zijn jaren geleden al begonnen met het samenstellen van een collectie. Toen was dit bijzondere servies nog niet zo "hot" en op veel plekken te vinden. We hebben dan ook aardig wat krenten uit de pap kunnen halen. Zoveel zelfs, dat we ook grote gezelschappen - tot wel 200 personen -kunnen voorzien van een prachtig gedekte tafel of buffet. 

Vintage Servies Huren Amsterdam

zelf vintage servies verzamelen

Een verzameling samenstellen voor eigen gebruik is erg leuk om te doen, maar kost wel tijd.

Waarschijnlijk wil je ook niet meer aanschaffen dan voor 4, 6 of misschien 8 personen.

Voor dagelijks gebruik is dit servies niet zo geschikt. Het mag bijvoorbeeld niet in de vaatwasser.

En de handwas moet je voorzichtig doen.

Wil je  toch op pad om mooie spullen te verzamelen? 

Je kunt hiervoor nog steeds terecht op rommelmarkten en in kringloopwinkels. Er zijn inmiddels ook speciale winkeltjes waar je prachtige items kunt vinden. Het Parool heeft over de winkels in Amsterdam een leuk artikel geplaatst.

 

Succes !!! 

Vintage Servies Huren