High Tea Etagere

Tijdens een High Tea Party is een mooie etagere op tafel een "must". Op een etagère kunt u veel verschillende gerechtjes apart van elkaar serveren. Een etagere neemt veel minder ruimte in dan meerdere schalen. Bovendien is een etagère een blikvanger op uw tafel of buffet. 

High Tea Etagere

De etageres van Vintage Servies Huren

Vintage Servies Huren verhuurt (en verkoopt) alleen 3-laags etagères. Onze etageres zijn samengesteld uit gave, vintage en antieke serviesdelen. De delen die de schalen onderling verbinden en het handvat zijn vervaardigd van stevig metaal. 

Wilt u liever een 2- of 1-laags etagere neerzetten, dan kunt u het teveel aan bordjes en tussenstukken gemakkelijk met behulp van een kleine kruiskop schroevendraaier verwijderen.

Toch liever een 3-laags exemplaar? De tussenliggende bordjes en tussenstukken zitten er binnen een mum van tijd weer op.

Etagere -  huren of kopen

De bijzondere etageres van Vintage Servies Huren zijn ook te koop.  De prijs voor een 3-laags exemplaar bedraagt € 22,50, inclusief BTW. Heeft u bij ons een etagère gehuurd waarvan u geen afstand meer van wilt doen, dan brengen wij de huurprijs in mindering op de verkoopprijs. U kunt natuurlijk ook meerdere exemplaren aanschaffen.

High Tea Etagere
Etagere huren
Etagere Huren

Uw High Tea Party - Tafel of Buffet

Vintage Servies Huren heeft alles in huis om van uw High Tea Party een prachtig feest te maken. Thee- en koffiepotten, kop-en-schotels, kleine en grote bordjes, schalen, etagères, theelepeltjes, feestelijk glaswerk, bestek en nog veel meer ... Weet u niet precies wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons. Op basis van meer informatie over de gerechten die u wilt serveren doen wij u een passend voorstel. 

High Tea Servies Huren - meer informatie

Wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden voor het huren van ons brocante servies, neem dan contact met ons op. Aan de hand van meer informatie over uw gezelschap en uw menu doen wij u een passend voorstel voor een prachtig gedekte tafel. 

high tea party
High Tea Party
high tea servies