Ouderwets Servies Huren

voor High Tea, lunch, diner of bruiloft

Ouderwets Servies Huren

Voor ouderwets servies huren kunt u terecht bij Vintage Servies Huren uit Muiden . Ons servies bestaat uit en spannende mix van verschillend antiek servies, dat uitstekend bij elkaar past.  Dit bijzondere servies is bij uitstek geschikt voor een high tea, maar komt ook helemaal tot haar recht op een romantische bruiloft, een receptie of een babyshower.  Vintage Servies Huren heeft genoeg bijzonder servies in huis om gezelschappen tot wel 150 personen te voorzien van alles wat nodig is voor een feestelijk gedekte tafel of buffet. 

ouderwets servies huren prijs

Ouderwets Servies Huren

Op onze prijslijst kunt u vinden wat u zoal aan antiek servies en glaswerk bij Vintage Servies Huren kunt bestellen. U kunt het servies zelf komen ophalen en weer terugbrengen. Desgewenst zorgen wij voor transport. Transportkosten zijn afhankelijk van de afstand tussen uw locatie en de onze (Muiden). Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 

uw eigen servies aanvullen

Ouderwets Servies Huren

Beschikt u zelf over ouderwets servies dat geschikt is voor het dekken van uw tafel of buffet, maar is dat niet voldoende voor het gezelschap dat u wilt uitnodigen?  U kunt uw eigen servies aanvullen met de items van Vintage Servies Huren. Onze eclectische mix van antiek servies past bijvoorbeeld uitstekend bij uw witte of crème-kleurige servies. 


Ouderwets Servies Huren

meer informatie, advies, offerte en contact

Bij Vintage Servies Huren kunt u geen online bestelling plaatsen. Wel kunt u via het contactformulier op onze website uw wensen doorgeven. U kunt ons natuurlijk ook even bellen. We kunnen u aan de hand van uw plannen ook goed adviseren over wat u nodig heeft. Wilt u meer weten, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst. 

Ouderwets Servies Huren
Ouderwets Servies Huren