Serviezenverhuur bijzonder servies

High Tea Servies Huren

bijzonder servies huren voor een bijzondere gelegenheid

Vintage Servies Huren uit Muiden zorgt voor verhuur van servies dat bij uitstek geschikt is voor het romantisch dekken van een tafel of buffet. Het servies bestaat uit een eclectische mix van verschillende antieke serviezen, die uitstekend bij elkaar passen.  Ons servies is bij uitstek geschikt voor een high tea, maar komt ook helemaal tot haar recht op een romantische bruiloft, een receptie of een babyshower.  Voor een ontbijt, een lunch, brunch, borrel of diner kunt bij Vintage Servies Huren terecht en antiek servies huren. Maar ook het buffet van uw receptie  kan worden ingedekt met deze mix van brocante servies. 

verhuur van servies

High Tea Servies

U kunt bij ons servies huren voor gezelschappen van 10 tot 150 personen. U kunt uw bestelling zelf komen halen en terugbrengen, maar het transport ook aan ons overlaten. Wij doen de afwas voor u. Het servies dient veegschoon (ontdaan van alle etensresten) aan ons te worden teruggegeven.

Voor informatie en prijzen klikt u hier. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

vintage servies -aanvullen

High Tea Servies

Beschikt u zelf over servies dat geschikt is voor het dekken van uw tafel of buffet, maar is dat niet voldoende voor uw gezelschap. Dan kunt u bij ons servies huren als aanvulling op wat u zelf in huis heeft. Onze mix van vintage servies past bijvoorbeeld uitstekend bij een geheel wit servies. Houd wel rekening met ons minimumtarief van

€ 50,00 per bestelling, exclusief transportkosten.


High Tea Servies
High Tea Servies