Vintage Servies Verhuur

Servies Verhuur High Tea

Vintage Servies Huren is een servies verhuur bedrijf, gespecialiseerd in verhuur van luxe, brocante serviezen. Ons servies bestaat uit een eclectische mix van verschillende vintage serviezen, die uitstekend bij elkaar passen. Dit luxe servies past natuurlijk bijzonder goed bij een high tea. Maar er zijn nog veel meer gelegenheden waarbij een luxe en romantisch gedekte tafel of buffet een lust voor het oog zal zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een babyshower, een  Sweet Sixteen Party of een tuinfeest. 

Voor een ontbijt, lunch, brunch, borrel of diner kunt bij terecht en antiek servies huren. Maar ook het buffet van uw receptie  kan worden ingedekt met deze mooie mix van brocante servies. 

servies verhuur voor alle gelegenheden

U kunt bij ons terecht wanneer u servies nodig heeft voor een ontbijt, lunch, brunch, diner of receptie. Vintage Servies Huren kan gezelschappen tot wel 150 personen voorzien van een prachtig gedekte tafel. 

servies verhuur prijzen

High Tea Servies

U kunt bij ons basissets bestellen, maar natuurlijk ook een keuze maken uit alle losse items. De verhuurprijzen zijn inclusief het doen van de afwas, want die doen wij. Wilt u het servies door ons laten brengen en weer ophalen, dan brengen wij transportkosten in rekening. 

uw servies aanvullen

Servies Verhuur

Beschikt u zelf over servies dat geschikt is voor het dekken van uw tafel of buffet, maar is dat niet voldoende voor uw gezelschap? Dan kunt u bij ons servies huren als aanvulling op wat u zelf in huis heeft. Onze mix van vintage servies past bijvoorbeeld uitstekend bij een geheel wit servies. 


meer informatie, advies en contact

Weet u niet precies wat u nodig heeft voor het dekken van zo'n feestelijke tafel? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. U kunt ons telefonisch, per email en via het contactformulier op de website bereiken.

High Tea Servies
Luxe Servies Huren
Servies Verhuur