Vintage servies huren Amsterdam

Servies Huren Amsterdam

bijzonder servies huren regio Amsterdam

Het servies van Vintage Servies Huren uit Muiden bestaat uit een eclectische mix van verschillende antieke serviezen. De items verschillen onderling, maar hebben wel een aantal overeenkomsten. Door alle items samen te voegen ontstaat een spannende en smakelijke match.  Ons servies is bij uitstek geschikt voor een high tea, maar komt ook uitstekend tot haar recht op een romantische bruiloft, een receptie of een babyshower.  Voor een ontbijt, een lunch, brunch, borrel of diner kunt bij Vintage Servies Huren terecht en antiek servies huren. Maar ook het buffet van uw receptie  kan worden ingedekt met deze mix van klassiek servies

servies huren Amsterdam

High Tea Servies

U kunt bij ons servies huren voor gezelschappen van 10 tot 150 personen. Wij komen het servies dat u heeft besteld bij u brengen en we halen het ook weer op. Op locatie of bij u thuis. En wij doen de afwas. Voor informatie en prijzen klikt u hier. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

vintage servies -aanvullen

High Tea Servies

Beschikt u zelf over servies dat geschikt is voor het dekken van uw tafel of buffet, maar is dat niet voldoende voor uw gezelschap. Dan kunt u bij ons servies huren als aanvulling op wat u zelf in huis heeft. Onze mix van vintage servies past bijvoorbeeld uitstekend bij een geheel wit servies. 


High Tea Servies
High Tea Servies