Trendy Servies Huren

Vintage servies is trendy servies

Trendy Servies Huren

Trendy servies huren voor een speciale gelegenheid. Een verjaardagsfeest, High Tea, een Kerstdiner, bruiloft of receptie fleurt helemaal op met het trendy servies van Vintage Servies Huren op uw tafel of buffet. Geschikt voor elke gelegenheid, voor jong en oud. Want Vintage is Trendy.

Trendy Servies Huren
Trendy Servies Huren
Trendy Servies Huren

Ons servies

Vintage Servies Huren uit Muiden verhuurt bijzonder trendy servies. Ons servies bestaat uit een eclectische mix van verschillend antiek servies, dat uitstekend bij elkaar past.  Dit bijzondere servies is bij uitstek geschikt voor een high tea, maar komt ook helemaal tot haar recht op een romantische bruiloft, een receptie of een babyshower.  Voor het huren van trendy servies kunt u voor alle gelegenheden bij ons terecht. Voor gezelschappen van 10-150 personen.

prijs trendy servies huren

Diner Servies Huren

Op onze prijslijst treft u de prijzen van alle items aan die we leveren. U kunt uw bestelling zelf komen ophalen en terugbrengen. Liever laten bezorgen? Ook dat is mogelijk. Wij brengen daarvoor transportkosten in rekening o.b.v. de afstand tussen uw locatie en die van ons (Muiden). In beide gevallen doen wij de afwas. U kunt het servies veegschoon (ontdaan van alle etensresten) aan ons teruggeven. 

uw eigen servies aanvullen

Trendy Servies Huren

Heeft u zelf een wit of crème-kleurig servies in huis maar is dat niet voldoende voor het gezelschap dat u wilt uitnodigen?  Met het servies van Vintage Servies Huren kunt u uw eigen servies aanvullen. Let daarbij wel op het volgende: wij hanteren per bestelling een minimumprijs van € 50,00 serviesgoed (exclusief transportkosten).


Trendy Servies Huren

meer informatie, advies, offerte en contact

Trendy servies huren? Neem gerust contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen, even bellen of een email sturen. Weet u niet precies wat u aan serviesgoed nodig heeft? Aan de hand van meer informatie over uw partij, uw menu en uw gezelschap kunnen wij u goed adviseren.